Laskoskaihtimet

Yksinkertaisuutta, puhtaita linjoja ja pieniä yksityiskohtia

Tuotteesta

Luxaflex Laskoskaihdin on ylellinen kaihdin sinulle, joka pidät pienistä viimeisteillyistä yksityiskohdista. Erityisen hienostuneen saat kaihtimesta valitsemalla vuoritetun kankaan. Se antaa kaihtimen kokonaisilmeeseen runsautta ja volyymiä. Tumma kangas toimii hyvin myös pimennyskaihtimena.

Ylellisiä kankaita

Luxaflex Laskoskaihtimissa on laaja kangasvalikoima ylellisiä kankaita monin eri värein ja sitä on saatavana kuusi eri mallia valittavaksi oman kotisi tarpeisiin. Voit valita kuviollisista, raitakuosi tai yksivärisistä kankaista sekä läpinänäkyvistä, tiheistä että pimentävistä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunista kehystämistä.

Nosta ylös ja laske alas

Laskoskaihdinta nostetaan ylös ja lasketaan alas valkoisella muovisella tai ruostumattomasta teräksestä olevalla kuulaketjulla. Sivuveto on päätön ja siinä on tyylikäs ketjunpaino.

Mittatilauskaihdin

Luxaflex Laskoskaihtimet ovat myynnissä vain Luxaflex jälleenmyyjien kautta. Asiantuntevat jälleenmyyjämme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tietoa tuotteistamme myymälässä tai kodissasi. Samalla voit tutustua koko mallistoomme, joka tarjoaa kaihtimia kaikissa maailman väreissä, kuvioissa ja rakenteissa. Tilaukset tehdään myös jälleenmyyjien kautta.

Uniikit ominaisuudet

  • ylellinen kangasmallisto
  • kuusi erilaista laskostusmallia
  • yhteensovita kodin muuhun sisustukseen

Mallit
Linea 

Linea on ylellinen laskoskaihdin, jossa on leveät, litteät alumiinilatat kaihtimen takapuolella ommeltuna kanavissa. Litteät latat antavat kaihtimelle voimakkaan ja ryhdikkään ulkonäön.

Linea sopii hyvin sekä yksivärisiin, raidallisiin että kuviollisiin kankaisiin.

Segmenta 

Tyylipuhdas laskoskaihdin-malli alumiini rimoilla, jossa kaihdinta nostetaan ylös ja lasketaan alas segmenteittäin. Ylösvedettynä kangas on litteänä ja tasaisena. Segmenta sopii erinomaisesti korkeisiin ikkunoihin.

Ballina front 

Ballina front-mallissa on myös ommellut kanavat alumiinirimoille, mutta ne ovat etupuolella kaihdinta. Tämän vuoksi Ballina front sopii hyvin kuvioiduille kankaille, koska kanava edessä ei riko kuviointia.

Ballina back 

Ballina back on saatavana kahdenlaista mallia, back ja front. Ballina back-mallissa on ommellut kanavat alumiinirimoille takapuolella kaihdinta. Laskoskaihdin-malli sopii parhaiten yksivärisille ja vaakaraidallisille kankaille.

Visia 

Laskoskaihdin-malli ilman rimoja, joka on ilmeeltään myös yksinkertaisempi. Kaunis Visia laskoskaihdin, jonka pehmeät vekit ovat koko matkalla, sopii parhaiten ohuempiin kankaisiin. Narut kankaan takapuolella ohjataan pienten silmukkarenkaiden läpi.

Bandino 

Laskoskaihdin ilman rimoja on ilmeeltään hieman vapaampi verrattuna muihin laskokaihdin-malleihin. Kaihtimen takapuolella on läpinäkyvä nauha pienillä silmukkaohjaimilla naruille.

Värit & materiaalit

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä kangas on hyvä valinta silloin kun haluat enemmän päivänvaloa huoneeseen, mutta kuitenkin vähän näkösuojaa. Läpinäkyvä kangas ei suojaa aivan täydellisesti, joten se ei sovellu silloin jos kaihtimen päätarkoituksena on antaa täydellinen näkösuoja ohikulkijoiden katseilta. Läpinäkyvää kangasta ei käytetä normaalisti etelään päin olevissa ikkunoissa, joissa auringonpaiste on voimakkainta.

Puoliläpinäkyvä

Puolinäkyvä kangas päästää riittävän paljon päivänvaloa huoneeseen. Se antaa sinulle myös kohtuullisen näkösuojan ja useimmissa tapauksissa kankaan läpi näkyy vain hahmoja. Puoli- läpinäkyvää kangasta voidaan käyttää kaikissa huoneissa ilmansuunnista huolimatta. Huomioi kuitenkin, että huoneissa joissa on TV tai tietokone tarvitaan useimmiten tiheä tai pimentävä kangas häikäisyä estämään.

Oma kangas

Jos sinulla on oma suosikkikangas, voit lähettää sen meille ja me teemme siitä sinulle laskoskaihtimen. Yksinkertaista ja käytännöllistä!

Tiheä

Kun valitset tiheän kankaan, eivät ohikulkijat voi useimmissa tapauksissa nähdä mitään sisälle, ei edes hahmoja tai varjoja kankaan läpi. Jos pidät näkösuojaa tärkeämpänä kuin näkymää, niin silloin sinun kannattaa valita tiheä kangas. Lisäksi se on erinomainen valinta huoneisiin,joissa on TV tai tietokonenäyttö. Skandinaviassa valitaan useimmiten tiheä kangas, koska terävä valo luo häikäisyä.

Värimaailma

Luxaflex Paneeliverhoja on saatavana vaaleita ja tummia sävyjä, yksivärisiä ja kuviollisia, maanläheisiä ja räiskyviä värejä – värejä jokaiseen makuun.

Pimentävä

Pimentävä kangas on erinomainen valinta makuu- ja lastenhuoneeseen, kun haluat välttyä kokonaan auringonvalolta tai katulamppujen loisteelta. Pimentävä kangas estää auringonsäteiden sisäänpääsyn kaihtimen läpi kesäaamuisin.

Henkilökohtaiset valinnat
Vuoritettu laskoskaihdin 

Laskoskaihdin-mallit Bandino, Linea ja Segmenta voidaan vuorittaa 15 eri värillä, joista viisi on pimentäviä. Vuoraus tekee kaihtimen takapuolesta siistimmän ja se suojelee samalla itse kangasta.

Koristeommel 

Malliin Ballina Back voit valita siistin koristeompeleen, joka korostaa takapuolella olevien rimojen effektiä. Riippuen värivalinnasta tulee raidasta enemmän tai vähemmän näkyvä.

Moottori 

Moottoroidussa kaihtimessa on etuna käyttömukavuus. Moottoria ohjataan seinäkytkimestä, kaukosäätimellä tai seinälähettimellä. Voit myös valita ääni-, lämpötilasensorin tai ajastimen.

Koristereunus 

Kangas voidaan myös kantata ympäriinsä koristereunukselle. Värivalinnasta riippuen voit luoda enemmän tai vähemmän selviä kontrasteja.

Uniikit mahdollisuudet
Hyvä akustiikka 

Vuoritetussa laskoskaihtimessa on myös ääntä vaimentava effekti, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon huoneisiin, joissa on huono akustiikka. Se sopii hyvin myös makuuhuoneisiin pimennyskaihtimeksi.

Metritavara 

Kankaita Luxaflex Laskoskaihdinmallistosta myydään myös metritavarana, joten voit yhdistää myös tyynyjä, tavallisia verhoja tai muita sisustusyksityiskohtia samasta kankaasta kaihtimesi kanssa.

Puhdistus 

Luxaflex Laskokaihtimen voi irroittaa kiskosta ja monet kankaista ovat konepesun kestäviä matalassa lämpötilassa. Pesuohjeet löytyvät kaihtimen takapuolelta.

Löydä tyylisi 

Laskoskaihdinmallit Visia ja Bandino sopivat erinomaisesti koteihin, joissa on ruutuikkunoita, kun taas enemmän pelkistetyn tyylikkäät laskoskaihdinmallit rimoilla sopivat uudempiin korkeisiin ikkunoihin. Voit valita pingotetun laskoskaihdinmallin ikkunaraameihin terassin- tai parvekkeen oveen, jossa se voi olla alas vedettynä ja eikä se häiritse kulkemista.