Silhouette

Tunnelmallista valoa ja kaunista suojausta

Tuotteesta

Luxaflex Silhouette on ylellinen kaihdin sinulle, joka arvostat modernia joustavuutta ja ylellisyyttä kodissasi. Uudenlaista kaihdintyyppiä edustava Luxaflex Silhouette on nerokas rakenteeltaan, jossa kääntyviä kangaslamelleja kiertää kaksi hentoa läpinäkyvää kangasta.

Tunnelmallista valoa

Voit luoda monia vaihtelevia tunnelmia kääntämällä kangaslamellien asentoa portaattomasti enemmän auki tai kiinni sälekaihtimen tapaan. Kaksi ohutta läpinäkyvää kangasta pehmentävät valoa kauniilla ja miellyttävällä tavalla. Kun haluat nostaa kaihtimen ylös, teet sen samoin kuin rullakaihtimessa. Täysin uniikki kaihdinratkaisu, jota on saatavana väripaletin kaikissa kauniissa perusväreissä.

Mittatilauskaihdin

Luxaflex Silhouette on myynnissä vain Luxaflex jälleenmyyjien kautta. Asiantuntevat jälleenmyyjämme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tietoa tuotteistamme myymälässä tai kodissasi. Samalla voit tutustua koko mallistoomme, joka tarjoaa kaihtimia kaikissa maailman väreissä, kuvioissa ja rakenteissa. Tilaukset tehdään myös jälleenmyyjien kautta.

Uniikit ominaisuudet

  • suodattaa valoa
  • vaakasuorat kangaslamellit, joita voidaan kääntää
  • tehokas UV-suoja
 50 mm 

Malli 50 mm leveillä lamelleilla sopii normaalikokoisiin ikkunoihin antaen riittävän näkösuojan.

 75 mm

Keskikoko 75 mm lamellileveydellä normaalikokoisiin ja suuriin ikkunoihin antaen suuremman näkymän ulospäin ja samalla myös läpäisten valoa enemmän.

 100 mm

Malli 100 mm lamellileveydellä päästää eniten valoa läpi, täydellinen suuriin panoraamaikkunoihin.

Värit & materiaalit

Originale

Klassinen kangas monessa eri värisävyssä valkoisella läpinäkyvällä kankaalla etu- ja takapuolella.

Saatavana kaikki lamellileveydet

Kangaslaatu ja värimaailma

Luxaflex Silhouette mallistossa on saatavana vaaleita ja voimakkaita värisävyjä. Kaikissa kankaissa on antistaattisuuskäsittely, joka hylkii paremmin pölyä. Lisäksi ne ovat vettä ja likatahroja hylkiviä. Voit valita kasetin värin kymmenestä eri värisävystä.

Bon Soir Matisse

Kangas, jossa on neljä voimakasta väriä dim-out-efektillä, joka tekee huoneesta pimeämmän suljettuna. Kaihtimessa on värjätty läpinäkyvä kangas etupuolella ja valkoinen takapuolella. Saatavana kaikki lamellileveydet.

Matisse

Kangas, jossa on suuri valikoima voimakkaita värejä. Etupuolella on värjätty läpinäkyvä kangas ja takapuolella valkoinen. Saatavana lamellileveydet 75 ja 100 mm.

Sunscreen

Kangas, joka avattuna estää lämmön hävikkiä 25 %. Siinä on värjätty läpinäkyvä kangas etupuolella ja värjätty screeniä muistuttava takapuolella. Saatavana lamellileveydet 75 ja 100 mm.

Silk

Luonnonsilkkiä muistuttava, hienorakenteinen kangas valkoisella läpinäkyvällä kankaalle etu- ja takapuolella. Lamellileveys on 75 mm.

Toujours

Pellavarakenteinen kangas valkoisella läpinäkyvällä kankaalla etu- ja takapuolella. Saatavana lamellileveydet 50 ja 75 mm.

Bon Soir Originale

Klassinen kangas dim-out efektillä, joka tekee huoneesta pimeämmän suljettuna. Siinä on valkoinen läpinäkyvä kangas etu- ja takapuolella. Saatavana kaikki lamellileveydet.

Uniikit mahdollisuudet
Hyvä akustiikka

Kaksikerroksinen kangas yhdessä kangaslamellien kanssa Luxaflex Silhouette kaihtimessa vaimentaa myös ääntä, mikä on myös etu meluisissa tiloissa tai huoneessa, joissa on huono akustiikka.

Tilanjakaja

Luxaflex Silhouette kaihtimessa on sama hieno rakenne molemmin puolin ja koska sillä on hyvä äänenvaimennuskyky, on se myös erinomainen tuote keskellä huonetta.

Panorama maisemat

Katso ulos, mutta vältä suora näkyvyys sisälle. Luxaflex Silhouette on erityisen sopiva suuriin ikkunoihin uniikin muotoilun ja mittojensa takia, sillä voidaan peittää jopa 8,4 neliömetriä.

Eteläsuunta

Lamellit avattuna suojaa Luxaflex Silhouette 63 % auringon UV-säteilyltä, joka vähentää lattian ja huonekalujen haalistumista.