Paneeliverhot

Näyttävyyttä korkeudessa ja leveydessä

Luxaflex Paneeliverhot kehystävät ikkunaa jännittävästi antaen joustavasti suojausta auringolta ja näkösuojaa katseilta. Suurissa ikkunoissa ja terassin ovissa on paneeleja helppo vetää edestakaisin aina siihen kohtaan mihin tarvitaan. Lisäksi paneelit voidaan vetää sivuun toistensa taakse.

Luo huoneeseen avaruutta

Ripustamalla Luxaflex Paneeliverhot korkealle katonrajaan, saadaan ikkunaan ja huoneeseen ihanaa avaruuden tunnetta. Voit käyttää paneeleja myös tilanjakajana keskellä huonetta.

Kuvioidut ja yksiväriset

Yhdistä yksivärisiä paneeleja muutaman kuviollisen kanssa. Yhtähyvin voit yhdistää Luxaflex Paneeliverhoja ja rullakaihtimia samaan huoneeseen. Kankaat niihin molempiin valitaan samasta mallistosta, joten mahdollisuudet uniikkiin ilmeeseen ovat lähes loputtomat. Paneelin leveys on valittavissa 25 cm ja 120 cm välillä.

Uniikit ominaisuudet

  • paneelien joustava sijoittelu
  • värien ja kuvioiden yhdisteltävyys
  • toimiva tilanjakajana

Mallit
25 cm:stä 120 cm:een

Luxaflex paneeliverhoja on saatavana aina 25 cm:stä 120 cm:iin.

2-5 uraa

Paneelikiskoja on saatavana kahdesta urasta viiteen uraan. Voit valita itse urien määrään ja valintaan vaikuttaa lisäksi myös se, kuinka monella uralle haluat paneeleja jaettavan. Kun paneelit on sijoitettu omiin uriin, voidaan ne vetää toistensa taakse sivuun vedettäessä.

Tekniset

Jos tarvitset jonkun erityisen tehokkaan kaihtimen, sinun pitää silloin etsiä kankaita teknisillä ominaisuuksilla. Meiltä löydät kankaita, jotka on kehitetty erityisesti heijastamaan auringon säteitä ja lämpöä ja toisaalta estämään huoneen liiallista lämmön nousua. Tekniset kankaat ovat läpinäkyvyydeltään erilaisia laadusta riippuen ja soveltuvat erityisen hyvin toimisto- tai muihin tiloihin, joissa näkymä ja auringonsuojausarvot ovat yhtä tärkeitä.

Pimentävä

Pimentävä kangas on erinomainen valinta makuu- ja lastenhuoneeseen, kun haluat välttyä kokonaan auringonvalolta tai katulamppujen loisteelta. Pimentävä kangas estää auringonsäteiden sisäänpääsyn kaihtimen läpi kesäaamuisin.

Tiheä

Kun valitset tiheän kankaan, eivät ohikulkijat voi useimmissa tapauksissa nähdä mitään sisälle, ei edes hahmoja tai varjoja kankaan läpi. Jos pidät näkösuojaa tärkeämpänä kuin näkymää, niin silloin sinun kannattaa valita tiheä kangas. Lisäksi se on erinomainen valinta huoneisiin, joissa on TV tai tietokonenäyttö. Skandinaviassa valitaan useimmiten tiheä kangas, koska terävä valo luo häikäisyä.

Puoliläpinäkyvä

Puolinäkyvä kangas päästää riittävän paljon päivänvaloa huoneeseen. Se antaa sinulle myös kohtuullisen näkösuojan ja useimmissa tapauksissa kankaan läpi näkyy vain hahmoja. Puoli- läpinäkyvää kangasta voidaan käyttää kaikissa huoneissa ilmansuunnista huolimatta. Huomioi kuitenkin, että huoneissa joissa on TV tai tietokone tarvitaan useimmiten tiheä tai pimentävä kangas häikäisyä estämään.

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä kangas on hyvä valinta silloin kun haluat enemmän päivänvaloa huoneeseen, mutta kuitenkin vähän näkösuojaa. Läpinäkyvä kangas ei suojaa aivan täydellisesti, joten se ei sovellu silloin jos kaihtimen päätarkoituksena on antaa täydellinen näkösuoja ohikulkijoiden katseilta.Läpinäkyvää kangasta ei käytetä normaalisti etelään päin olevissa ikkunoissa, joissa auringonpaiste on voimakkainta

Värit ja toiminta

Luxaflex Paneeliverhoihin on saatavanilla vaaleita ja tummia sävyjä, yksivärisiä ja kuviollisia, maanläheisiä ja räiskyviä värejä – värejä jokaiseen makuun. Osassa kankaista on myös Dust Block-pinta; kangaskäsittely molemmillakin puolilla kangasta, joka tekee siitä enemmän likaa hylkivän kuten esimerkiksi vesi- ja öljypohjaisia tahroja.

Henkilökohtaiset valinnat
Koristelistat

Paneelikankaisiin on saatavana myös koristelistoja, jotka antavat lisäilmettä. Voit valita vapaasti 7 erilaisesta mallista. Kappalemäärä ja sijoittelu ovat täysin vapaasti valittavissa.

Kuvioidut ja yksiväriset

Paneeliverhot antavat mahdollisuuden leikkiä kuvioilla ja väreillä yksilöllisellä ja jännittävällä tavalla. Lisäksi rulla- ja paneeliverhoja on helppo yhdistää samassa huoneessa, koska kankaat näihin kahteen kaihdintyyppiin valitaan samasta mallistosta.

Yhteenkytketyt paneelit

Yhteenkytketyt paneeliverhot liikkuvat sarjassa toistensa perässä vedettäessä ja ovat siksi erinomainen valinta suuriin ikkunoihin. Käyttömekanismiksi voi valita naru- tai käsivedon.

Yksittäin laskeutuvat paneelit

Jokainen paneeliverho on ripustettu yksittäin kiskoon. Sen voi asettaa juuri siihen kohtaan mihin haluat. Vetokeppi ja magneettikäsivedin ovat valittavissa lisätarvikkeina käsivetoiseen paneeliverhoon.

Uniikit mahdollisuudet
Terassinovet

Osa kankaista on erityisen kestäviä mitä tulee kangaslaatuun ja kosteuden sekä lian sietokykyyn. Valitse siksi kangas lasikuidusta tai Dust Block käsitelty, joka on suunniteltu erityisolosuhteisiin kuten esim. parveke- ja terassinoviin.

Vaihda yksinkertaisesti

Paneeliverhot on kiinnitetty paneelivaunuihin tarranauhalla. Paneelikankaiden vaihtaminen on yksinkertaista sesongin mukaan tai kun haluat vaihtelua sisustukseen!

Tilanjakaminen

Paneeliverhot sopivat erinomaisesti joustavaan tilanjakamiseen, kun on tarvetta rajata suurempia tiloja pienempiin alueisiin.

Yhdistelmä

Paneeliverhoja voit mainiosti yhdistää rullakaihtimen kanssa, koska kankaat ovat samasta mallistosta!