Terrazza Pure

UUSI! Terrazza Pure – minimalistisempi lasikate uusimmilla lisävarusteilla

Terrezza Pure, weinorin uusin lasikate on kuutiollista modernia designia jossa yhdistyy alan uusimmat terassi innovaatiot. Terrezza Pure on muotoiltu niin että vesi pääsee kulkemaan katteeseen integroituja silmältä piilossa olevia rännejä pitkin maahan. Terezza puren moderni designi on tyylikäs, puhdas ja yksinkertainen, eli siinä ei ole turhia palkkeja jotka rajoittaisivat luonnonvalon pääsyä terassillesi sen yhä tarjotessa täydellisen suojan rankempiakin sää olosuhteita vastaan.

PDF ESITE

Moderni suunnittelu

Nykyaikaisen arkkitehtuurin vaatimusten mukaisesti Terrezza Puren suunnittelu on alan huippuluokkaa, jossa yhdistyvät yksinkertaisus, käytännöllisyys ja toimivuus.

Luotettava viemäröinti

Innovaiivinen uusi Terrezza Pure takaa luotettavan viemäröinnin, rakenteisiin integroitujen piilossa olevien viemärien ansiosta.

Viihtyisä ulkoilmavalaistus

Uudet korkealaatuiset lasikatteen rakenteisiin integroidut LED valot luovat ainutlaatuisen tunnelman terassillesi illan pimeimpinäkin tunteina. Mielesi mukaan säädettävät valot, joissa 43 eri väri vaitoehtoa ja 3 eri valkoista.

Tyylikkäämpi ilme terassillesi

Valinnaiset korkealaatuiset koristenauhat viidellä eri värivaihtoehdolla antavat Terezza Purelle tyylikkään ilmeen. Ne voidaan integroida pylväiden ulkopuolelle, keskikaton tukien alle ja kattotukien ulkopuolelle.

Jämäkkää suojaa kaikilta sääolosuhteilta

Terezza pure erottuu myös vahvalla kestävyydellään. Sen kestävä rakenne on suunniteltu kestämään erittäin raskaita lumikuormia, jopa 550 kg/m².

Modulaari järjestelmä

Terezza Puren päivittäminen koko lasiseinillä tuo terassillesi parempaa suojaa sään elementeiltä. Asennus on helppoa oston yhteydessä tai jälkikäteen.

Pystysuorat markiisit

VertiTex II ikkunamarkiisi estää terrasisi liika kuumemiselta ja antaa näkö- sekä häikäisysuojaa. Pian myös saatavilla uusi VertiPlus joka on integroitu Terrazza Puren kattopalkkiin.

Katto markiisi

Sottezza II on lasikatteen katon alle asennettava markiisi, joka suojaa auringolta ja pitää terassisi lämpötilan mielyttävänä kuumimpinakin kesäpäivinä.

Glass patio roof weinor Terrazza Pure

Puhdasta tunnelmaa – valojen ja värien harmoniaa

Uudet korkealaatuiset lasikatteen rakenteisiin integroidut LED valot luovat ainutlaatuisen tunnelman terassillesi illan pimeimpinäkin tunteina. Säädettävät valot, joissa 43 eri väri vaitoehtoa ja 3 eri valkoista.

Rajattomat vaihtoehdot valaistuksellesi

Pylväisiin vai kattoon tai miksei vaikka molempiin? Terrazza Pure antaa sinun itse valita mihin haluat LED valot asennettavaksi.

Voit myös valita haluatko että valosi asennetaan :

  • Ylemmän tai alemman pylvään ulkopuolelle
  • Kattoalustan alle, esim valitsemasi koristenauhan kanssa

Integroitua LED-valaistusta voidaan hallita ja himmentää kätevästi Weinor BiConnect -radio ohjaimella, värit voidaan asettaa napin painalluksella.

Ulkoilua säästä välittämättä – weinorin Glasoase®

Nauti ulkoilmasta - jopa sillon, kun pakkaset kiristyvät. w17-kevyellä täysilasisella liukuovella voit muuttaa Terrazza Puren weinor Glasoase® -malliin

Sinun ei tarvitse enää vetäytyä neljän seinän sisälle säiden kylmetessä, vaan voit siitä huolimatta nauttia ulkoilmasta kotonasi asentamalla kehyksettömät w17 täyslasiset liukuovet Terrazza Pureen. Tämä mahdollistaa esteettömän näkymän luontoon yhä suojaten tuulelta ja muilta elementeiltä, jopa kylminä talvipäivinä. Voit myös yhdistää Terrazza Pureen jonkun infrapuna lämmitin järjestelmistämme jotka ovat 80% edullisempia kuin normaalit kaasulämmittimet.

Tekniset tiedot

Max. roof width 7 m
Max. roof depth 4 m
Max. clearance height / bottom edge of gutter 2,60 m (bzw. 2,90 m)
Snow load 75 kg bis 550 kg pro m²