Hyönteisverkot

Nauti rauhassa raikkaasta ilmasta

Tuotteesta

Luxaflex Hyönteisverkko on tuote, joka antaa sinun nauttia raikkaasta ilmasta kaikessa rauhassa. Lämpimät kuukaudet ovat ihania. Mikään ei ole mukavampaa kuin antaa ikkunoiden ja ovien olla auki myöhään iltaan. Onneksi meidän hyönteis- ja hyttysverkkoratkaisujen ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissaan kutsumattomista vieraista.

Sovita yhteen kodin muuhun tyyliin

Hyönteis- ja hyttysverkkoja on saatavana erilaisia malleja sekä ikkunoihin että oviin. Voit valita värin ja ilmeen, joka sopii yhteen kotisi muuhun sisustukseen. Meidän maailmassamme esteettisyys yhdistetään aina käytännöllisyyteen.

Apua allergiaasi

Myös sinä, joka olet allerginen, voit nauttia kesästä ilman aivastuksia ja nuhaa. Luxaflex Hyönteisverkkoa on saatavana erikoisverkkona, joka estää siitepölyn tunkeutumisen ympäriinsä. Verkko nimeltään Poll-Tex pysäyttää 97% koivun ja 100% heinäkasvien siitepölystä, lisäksi muitakin pieniä siitepölyhiukkasia, joten voit viettää aikaa kotona sisällä tai kesämökillä vapaasti ilman siitepölyä. Poll-Tex on tihein hyönteisverkoistamme, mutta silti läpikuultava.

Uniikit ominaisuudet

  • pitää hyönteiset loitolla
  • allergiaystävällinen verkko Poll-tex
  • laaja valikoima ikkunoihin ja oviin

Mallit

Kellari-ikkunan verkko

Viimeistelty verkko ruostumattomasta teräksestä ja raamit alumiinista estävät hyönteisiä, pikkueläimiä ja lehtiä putoamasta kellariin.

Vekkiovi

Avataan sivulle, joko yksinkertaisena tai kaksinkertaisena ovena. Asennus kattoon/seinään tai asennusraameilla seinään. Alalista on lähes litteä.

Saranaovi

Voit valita avautuuko saranaovi normaaliin tapaan ulospäin vai sisäänpäin tai ns. salonkimallin, joka avautuu molempiin suuntiin. Ovi toimitetaan aina tukilistalla pohjassa.

Liukuovi

Sitä on saatavana joko yhdellä tai kaksoiskiskolla yksin- tai kaksinkertaiseen liukuoveen. Asennus seinään tai kattoon/lattiaan.

Rullakaihdin

Kasetti sivulistoilla estää hyönteisten sisäänpääsyn. Rullausmekanismi on hiljainen.

Kiinteä raami

Sopii sekä ikkunoihin että oviin. Asennetaan seinään tai oviin saranoilla sivulta kiinnitettynä.

Värit & materiaalit

Verkon laatu

Hyönteisverkkoa on saatavana kolmea eri laatua: tavallinen verkko, tukeva verkko, joka estää esim. kissojen ja koirien karkaamisen ja viimeistelty verkko Poll-tex, joka mm. estää koivun siitepölyn leviämisen huoneeseen 97% ja heinäkasvien siitepölyn 100%

Valitse väri yhteensopivaksi

Hyönteisverkkoa on saatavana mustana ja harmaana sekä kuviointi mustassa. Profiilit voidaan myös lisämaksua vastaan valita RAL-väreissä, jotta ne sopivat talon muuhun väritykseen. Vakiovärit ovat kuitenkin valkoinen, ruskea ja alumiini.

Henkilökohtaiset valinnat

Harjas tai magneetti

Vekkioviin voit valita harjaksen tai magneetin sille puolelle, mitä vasten ovi on suljettuna.

Erilaisia kahvoja

Ovissa on erilaisia kahvoja. Liukuoveen voit valita integroidun poikkiprofiiliin, integroidun läpinäkyvän kahvan tai näkyvissä olevan kahvan raamiin. Vekkiovissa on näkyvissä oleva musta kahva tai kokoontaitettava. Liukuoven profiiliin ei ole mahdollista saada kahvaa integroituna.

Itsestään sulkeutuva

Kätevä toiminto, jossa ovi sulkeutuu itsestään avaamisen jälkeen.

Koko- tai U-raami

Sivusta asennettavalle kiinteälle raamille, liuku- ja vekkiovelle on saatavana asennusraamit, joko kaikki sivut kiertävä kokoraami tai vain molemmille sivuille ja ylös U-mallinen raami.

Uniikit mahdollisuudet

Ei kynnystä

Luxaflex vekkiovissa on lähes litteä alakisko, joten ne soveltuvat sekä lastenvaunuilla että rullatuolilla liikkumiseen.

Poll-tex

Allergiaystävällinen viimeistelty Poll-texverkko estää sekä siitepölyn että hyönteisten sisäänpääsyn. Sopii kiinteille raameille, liuku- ja saranoviin.

Tukeva verkko

Luxaflex hyönteisverkkoa on saatavana myös tukevana verkkona, joka pitää kotieläimet oikealla puolella ovea. Sopii kiinteisiin raameihin, sarana- ja liukuoviin.

Kaksoiskisko

Voit valita LuxaflexHyönteisverkko-oveksi yhden saranaoven tai kaksi, joka on myös joustavampi ratkaisu.

Yksinkertainen asennus

Kaikki Luxaflex Hyönteisverkkoratkaisut voidaan asentaa sekä sisä- että ulkopuolelle. Lisäksi ne voidaan ottaa pois paikoiltaan kuukausiksi, silloin kun niitä ei tarvita ja asentaa taas paikoilleen kesäkuukausien ajaksi.