Rialto

Yritys aurinkovarjot

Rialto on ulokepohjainen aurinkovarjo, joka on ihanteellinen paitsi ravintoloissa ja hotelleissa sijaitsevissa ravintoloissa, jalkakäytävän kahvilassa tai ulkoterassilla, mutta myös näyttelyihin ja uima altaille. Tottakai Rialto on myös päivävarjo, joka voi sopia myös sinun takapihallesi. Rialtossa on kestävä ja pitkäikäinen vapaavarsi, mikä mahdollistaa yksittäisten aurinkovarjojen kokoamisen isoon ryhmään. Varjoja voi myös yhdistää yhteen mastoon luoden yhden suuren varjon.

Tekniset tiedot

Runko

Runko on valmistettu erittäin laadukkaasta seosteräksestä ja puristetuista alumiiniprofiileista. Rungon pinta on jauhemaalattu ja iskunkestävä.

Kiinnitys

Rialto käyttää erityisen tasaista tiivistysjärjestelmää, kangas istuu täydellisesti vuosia. Kankaiden vaihto on yksikertaista ja helppoa.

Markiisin kallistus

Vipuvarsi mahdollistaa markiisin kallistuksen 30° joka suuntaan.

360°- kierto

Erityinen kiinnityspiste mahdollistaa markiisin likuttamisen, peittäen auringonsäteet jokaisena kellonaikana helposti kevyen mekanismin ansiosta.

Varjo ryhmät

Suunniteltu laajoihin ulkotiloihin. Rialto päivävarjo voidaan muodostaa yhteen isoksi aurinkovarjo ryhmäksi joka antaa enemmän suojaa, eikä tyylikkyydestäkään ole pulaa.

Korkealaatuiset liitännät

Kaikki akselit on asennettu vahvoilla tapeilla, jotka lisäävät stabiilisuutta, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä mahdollisiin korjauksiin.