Precisely

Precisely on sarja kauniita, ajattomia mittatilausverhotankoja sekä klassisilla että moderneilla muodoilla. Yhdistele vapaasti eri värien, halkaisijoiden ja materiaalien välillä luodaksesi täysin oman designin.

Kaikki verhotangot Precisely-konseptissa tilataan mittatilaustyönä. Se tarkoittaa, että voit saada extrapitkän verhotangon, jopa 4 metriä ilman liitosta. Jos haluat vielä pidemmän verhotangon, valitset tankoon liitososan, joka ei jää näkyviin. Näin verhotankoasi voidaan jatkaa lähes rajattomasti!

Konseptissa Precisely on saatavana sekä puutankoja että metallisia tankoja, lisäksi monissa eri väreissä.

Kirsch mittatilausverhotangot ovat tilattavissa meiltä. Autamme sinua mittojen, lisätarvikkeiden ja muiden mahdollisten kysymyksien kanssa.

H-systeemi

H-systeemi on mittatilaustuote, joka sisältyy myös Precisely mallistoon. H-Systeemi rakennetaan eri osista aina toivomasi käyttötarpeen mukaan.

H-systeemi on ainutlaatuinen tuote, joka toimii erinomaisesti verhotankona, tilanjakajana, vuodekatoksena, vaateripustimena ja paljon muuta. Leikittele ajatuksella ja voit ehkä luoda jonkin täysin ainutlaatuisen rakennelman.

Esimerkkejä yhdistelmistä

Verhoripustus: Kaksi pystysuoraa tankoa, yksi vaakasuora tanko ja kaksi kannaketta ovat resepti erilaiseen ja hienoon verhoripustukseen.

Tilanjakaja: Kaksi pystysuoraa tankoa, kaksi vaakasuoraa tankoa ja neljä kannaketta ovat kaikki mitä tarvitset luodaksesi huoneenjakajan. Ja tietysti tarvitaan kangas, tai jokin muu jännittävä materiaali – vain mielikuvituksesi on rajana!

Vuodekatos: Neljä pystysuoraa tankoa, kaksi vaakasuoraa tankoa ja neljä kannaketta tarvitset tehdäksesi todella ainutlaatuisen vuodeverhokatoksen.

Kirsch H-systeemi on tilattavissa meiltä. Autamme sinua mittojen, lisätarvikkeiden ja muiden mahdollisten kysymyksien kanssa.