Twist

Kauniit läpikuultavat raidat. Loputtomasti mahdollisuuksia

Tuotteesta

Twist Rullakaihdin on moderni ja tyylipuhdas kaihdin, joka sopii joka ikkunaan ja kaikenlaisiin näkymiin. Kaihdin on rakennettu kahdesta lomittain kiertävästä kankaasta, jossa vuorottelevat läpikuultavat ja tiheät kangassegmentit. Kaihtimella saadaan aikaiseksi kaunista ja muunneltavissa olevaa valonsäätelyä ja pehmeää tunnelmaa sisätiloissa.

Tärkeä osa sisustustasi

Ehkäpä juuri Twist Rullakaihdin raitoineen vahvistaa sitä tunnelmaa, jonka haluat kodin sisustuksella saavuttaa. Twist Rullakaihtimella saadaan aikaiseksi vaihtelevia tunnelmia ja valon ja varjojen leikkiä huoneeseen. Twist Rullakaihtimen kankaiden värivalikoima on monipuolinen ja niistä löydät varmasti oman tyylisi mukaisen.

Mittatilauskaihdin

Luxaflex Twist Rullakaihdin on myynnissä vain Luxaflex jälleenmyyjien kautta. Asiantuntevat jälleenmyyjämme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tietoa tuotteistamme myymälässä tai kodissasi. Samalla voit tutustua koko mallistoomme, joka tarjoaa kaihtimia kaikissa maailman väreissä, kuvioissa ja rakenteissa. Tilaukset tehdään myös jälleenmyyjien kautta.

Uniikit ominaisuudet

  • valonsäätely muunneltavissa
  • joustavaa suojausta
  • tyylipuhdasta muotoilua

 

Mallit

Medium 

Kangassegmentti Mediumissa läpikuultava kangas on aina kapeampi kuin tiheä kangas. Tällä tavoin pidetään ei toivottu valo poissa. Saatavana on monia eri kankaita ja laatuja, jotka sopivat normaalin kokoisiin ikkunoihin.

Large 

Myös tässä mallissa on läpikuultava kangas kapeampi. Samasta syystä kuin edellisessä estämässä ei toivottua valoa. Erona tässä mallissa on se, että raidat ovat leveämmät. Niistä on parempi näkymä ulos. Täydellinen kaihdin suuriin ikkunasarjoihin.

Malli A 

Valitse tämä malli silloin, kun tarvitset kaihtimen vain yhteen ikkunaan. Malli A on yleisin näistä kahdesta mallista.

 Malli B 

Silloin kun sinulla on useampia ikkunoita vierekkäin ja haluat että kangassegmentit ovat linjassa, niin valitse malli B.

Värit & materiaalit

Tiheä

Minkä tahansa kangaslaadun valitsetkin, ovat läpikuultamattomat kangassegmentit aina tiheitä. Ne suojaavat ohikulkijoiden katseilta. Jos valitset tumman kankaan, eivät useimmissa tapauksissa kaihtimen läpi näy edes varjot tai hahmot.

Väri & Laatu

Luxaflex Twist Rullakaihtimia on saatavana monia eri kangaslaatuja esim; meleerattu karkean pellavainen Poetry,yksivärinen hienojakoinen Rondeau, palosuojattu Allegory FR. Kankaissa on klassista musta valkoista kuin myös joukko raikkaita värejä.

Henkilökohtaiset valinnat

Käyttömekanismi: Sivuveto 

Ohjataan päättömällä ketjulla, joka on valkoista muovia tai ruostumatonta terästä. Ketjupaino on tyylikästi muotoiltu valkoinen tai alumiini.

Käyttömekanismi: Veivi 

Kätevä ja kevyt käyttää. Se on tarkoitettu varsinaisesti suurempiin kaihtimiin. Veivi on alumiinista ja sen voi ottaa pois. Voit valita veivin pituuden itse; vakio on 25 cm lyhyempi kuin tuotteen korkeus.

Käyttömekanismi: Moottori 24 V

Moottoroinnissa on monia hyviä puolia kuten esim. käyttömukavuus, tuotteen elinikä ja energiansäästö. Moottoria ohjataan seinäkytkimestä, kaukosäätimellä tai seinälähettimellä. Voit valita myös ajastuksen tai valo- ja lämpötilasensorin.

Designkannake


Ripauksen ylellisyyttä saat valitsemalla alumiinisen designkannakkeen. Siinä yksityiskohtien väreinä ovat valkoinen, harmaa tai musta.

Uniikit mahdollisuudet

Moottorointi

Jos sinulla on korkea ikkuna tai pieni ikkuna, joka sijaitsee korkealla, on paras ratkaisu kaihtimen ohjaukseen moottorointi. Kaihdinta voit ohjata kaukosäätimellä, seinäkytkimestä, ajastimella tai aurinkosensorilla.

Klassikkoa muistuttava kaihdin

Luxaflex Twist muistuttaa osaksi klassista rullakaihdinta, mutta sen uniikin ominaisuuden takia voit säädellä valon sisäänpääsyä niin paljon kuin haluat. Säädät vain läpikuultavien ja tiheiden raitojen asentoa niin, että valoa tulvii sisään enemmän tai että raidat suojaavat enemmän.