Duette

Kaunis kehys miellyttävälle ilmapiirille.

Tuotteesta

Luxaflex Duette on saatavana sadoissa eri kankaissa, joten on mahdollista yhdistellä värejä, kuoseja ja vekkileveyksiä. Saat juuri sellaisen kaihtimen, joka tuo kotisi sisustukseen jotain omaleimaista. Luxaflex Duette sisältää piilotetut narut ja siksi sen ulkonäkö on tyylipuhdas ikkunassa. Vekkileveyksiä on kolme: 25, 32 ja 64 mm ja sinä voit valita läpinäkyvän, puoliläpinäkyvän tai pimentävän kankaan.

Miellyttävä sisäilma

Luxaflex Duette on mahdollisuuksien kaihdin, jonka uniikki hunajakennoa muistuttava rakenne ja kaunis ulkomuoto suojaa joustavasti ja energiatehokkaasti pitkän ajan. Se on todellakin yksi markkinoiden energiatehokkaimmista kaihtimista. Luxaflex Duette kaihtimen sisäänrakennettu eristämiseffekti auttaa pitämään lämmön ulkona kesällä ja sisäpuolella talvella. Kaihtimen tehokkuuden takia sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä kompromisseja millään tavalla. Päinvastoin!

Kestävät vekit

Kaikki Luxaflex Duette kankaat ovat Fixé-laatua; erityinen rakenne, joka estää kankaan venähtämisen säilyttäen vekit muodossaan. Melkein kaikissa kankaissa on myö valkoinen tausta, joka heijastaa auringonvaloa ennen kuin se saavuttaa huoneen ja tätä kautta myös suodattaa valoa miellyttävämmin. Lisäksi ulkonäkö on yhtenäinen ulospäin huolimatta siitä vaikka huoneessa olisi useamman värisiä kaihtimia.

Duette kaikissa ikkunoissa

Luxaflex Duette on täydellinen ratkaisu kaikenkokoisiin ja muotoisiin ikkunoihin. Myöskään kattoikkunat tai kolmikulmaiset eivät tuota ongelmia.

Mittatilauskaihdin

Luxaflex Duette on myynnissä vain Luxaflex jälleenmyyjien kautta. Asiantuntevat jälleenmyyjämme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tietoa tuotteistamme myymälässä tai kodissasi. Samalla voit tutustua koko mallistoomme, joka tarjoaa kaihtimia kaikissa maailman väreissä, kuvioissa ja rakenteissa. Tilaukset tehdään myös jälleenmyyjien kautta.

Uniikit ominaisuudet

  • energiatehokas kaihdin
  • täydellinen suuriin ikkunoihin
  • sopii kaikkiin ikkunamuotoihin

Mallit
25 mm

Luxaflex Duette on saatavana kolmessa eri vekkileveydessä ja pienin 25 mm sopii pienistä keskisuuriin ikkunoihin.

32 mm

Vahvemman ilmeen saat valitsemalla vekkileveydeksi 32 mm, joka sopii keskisuurista suuriin ikkunoihin.

64 mm

Suurin vekkileveys on 64 mm. Vaihtoehto, joka sopii erittäin hyvin suuriin panoraama-ikkunoihin.

64 mm Architella®

Duette Architella tarjoaa, kiitos kolmen ilmataskunsa, ainutlaatuisen eristävän efektin, joka voi auttaa sinua vähentämään energiankulutusta talossasi.

Vapaasti laskeutuva

Vapaasti laskeutuva Duette sopii kaikkiin pystysuunnassa oleviin ikkunoihin huolimatta ikkunan muodosta. Luxaflex Duette voidaan siis asentaa vaikka vinoihin tai kolmikulmaisiin ikkunoihin.

Pingotettu

Pingotettu Luxaflex Duette pysyy paikoillaan narujen tai vaijerin avulla ja on siksi optimaalinen kippi-ikkunoihin ja oviin, mutta se sopii aivan hyvin myös kaikkiin muihin ikkunatyyppeihin ja vaakatasossa oleviin kattoikkunoihin.

Värit & materiaalit

Fixé

Kaikki Luxaflex Duette malliston kankaat ovat Fixé-laatua; erityinen rakenne, joka estää kankaan venähtämisen säilyttäen vekit muodossaan. Luxaflex Duette on saatavana vaaleita ja tummia sävyjä, yksivärisiä ja kuviollisia, sileitä ja struktuuripintaisia kankaita, maanläheisiä ja räiskyviä värejä – värejä jokaiseen makuun.

Pimentävä

Pimentävä kangas on erinomainen valinta makuu- ja lastenhuoneeseen, kun haluat välttyä kokonaan auringonvalolta tai katulamppujen loisteelta. Pimentävä kangas estää auringonsäteiden sisäänpääsyn kaihtimen läpi kesäaamuisin.

Puoliläpinäkyvä

Puolinäkyvä kangas päästää riittävän paljon päivänvaloa huoneeseen. Se antaa sinulle myös kohtuullisen näkösuojan ja useimmissa tapauksissa kankaan läpi näkyy vain hahmoja. Puoli- läpinäkyvää kangasta voidaan käyttää kaikissa huoneissa ilmansuunnista huolimatta. Huomioi kuitenkin, että huoneissa joissa on TV tai tietokone tarvitaan useimmiten tiheä tai pimentävä kangas häikäisyä estämään.

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä kangas on hyvä valinta silloin kun haluat enemmän päivänvaloa huoneeseen, mutta kuitenkin vähän näkösuojaa. Läpinäkyvä kangas ei suojaa aivan täydellisesti, joten se ei sovellu silloin jos kaihtimen päätarkoituksena on antaa täydellinen näkösuoja ohikulkijoiden katseilta. Läpinäkyvää kangasta voi erinomaisesti käyttää kaihdin-mallissa, joka on tarkoitettu päivä ja yö käyttöön. Tässä kaihtimessa on yhdistetty kaksi kangasta; läpinäkyvä päivää varten ja pimentävä tai tiheä iltaa ja yötä varten. Läpinäkyvää kangasta ei käytetä normaalisti etelään päin olevissa ikkunoissa, joissa auringonpaiste on voimakkainta.

Henkilökohtaiset valinnat
SmartCord

Smartcord on pieni vallankumous, jossa on monta suurta etua. Narunpituus on aina sama ja vain kevyellä vedolla narusta voidaan kaihdinta laskea ja nostaa kevyesti. Et tarvitse enää pitkiä valtoimenaan roikkuvia naruja ikkunakarmeissa.

LiteRise

Toinen vaihtoehto ilman pitkiä naruja on Literise, jota yksinkertaisesti ohjataan kevyellä otteella alalistasta.

Sivuveto

Ohjataan päättymättömällä valkoisella narulla tai kuulaketjulla muovista, jonka värit ovat valkoinen, harmaa tai musta. Luxaflex Duette kaihtimeen on saatavana myös narulukko profiiliin etupuolelle.

Moottori

Moottoriohjauksen monia etuja ovat esimerkiksi parempi käyttömukavuus ja turvallisuus. Moottoria ohjataan seinäkytkimestä, kaukosäätimellä vai seinälähettimellä. Voit myös valita valo-, lämpötila- sensorin tai ajastimen.

Uniikit mahdollisuudet
Top down/bottom up 

Joustavaa suojausta juuri sinne mihin haluat. Vedä vekkikaihdinta tavalliseen tapaan ylhäältä alas tai alhaalta ylös. Saatavana vapaasti laskeutuvana tai pingotettuna.

Täydellinen ovikaihdin 

Luxaflex Duette on helppo asentaa ikkunaraameihin esimerkiksi parveke- ja terassioviin. Kaihdin voi olla alas vedettynä ja eikä se häiritse kuitenkaan kulkemista.

Miellyttävä akustiikka 

Kaksikerroksisessa Luxaflex Duette kankaassa on myös ääntä vaimentava effekti, joka tekee siitä täydellisen huonon akustiikan omaaviin huoneisiin. Duette Architella, jossa on neljä kangasosastoa, on vielä enemmän ääntä vaimentava. Lisäksi sen eristävä vaikutus parantaa sisäilmaa.

Vekkejä kaiken muotoisiin ikkunoihin 

Duette on saatavana kaikkiin ikkunatyyppeihin: pieniin, suuriin, vinoihin, kolmikulmaisiin, kippi- ja kattoikkunoihin. Luxaflex Duette kaihtimen kokonaispinta-ala voi olla jopa 9,3 neliömetriä.

Päivä ja yö 

Päivä ja yökaihdin on erinomainen valinta makuuhuoneeseen, koska kaksoiskankaassa ei ole näkyviä narunreikiä, joiden läpi muutoin pääsisi valoa. Tässä mallissa on kaksi kangasta samassa tuotteessa – yksi pimentävä yötä varten ja yksi valoa päästävä päiväksi.

Ikkunalasien väliin 

Luxaflex Duette on saatavana myös ikkunalasien väliin. Onko sinulla tänään sälekaihdin vai ei mitään ikkunan välissä, johon olet nyt kyllästynyt, voit laittaa kauniin Duette kaihtimen nyt tilalle.