Vekkikaihtimet

Uniikki ilme persoonalliseen tyyliin.

Tuotteesta

Luxaflex Vekkikaihdin on mahdollisuuksien kaihdin, jonka linjakkuus ja pehmeät kankaat antavat ilmettä ikkunalle kauniilla tavalla. Suuri mallisto antaa ilon etsiä juuri sitä kangasta, joka sopii omaan kotiisi.

Vekkikaihdin sopii kaikkiin ikkunoihin

Voit sijoittaa Luxaflex Vekkikaihtimen sekä vino-, että kattoikkunoihin tai kolmikulmaisiin. Etuna on myös se, et voit täysin päättää mitä kohtaa ikkunasta haluat suojata. Vekkikaihdinta top down/bottom up voit vetää alas perinteisellä tavalla, mutta myös alhaalta ylös, jos haluat suojautua ohikulkijoiden katseilta estämättä kuitenkaan valon sisäänpääsyä kokonaan. Toisin sanoen fantastista joustavuutta talon kaikissa huoneissa.

Uniikit ominaisuudet

  • sopii kaikkiin ikkunamuotoihin
  • uniikit ratkaisut
  • jännittävät värit ja kuviot

Mallit
Vapaasti laskeutuva

Vapaasti laskeutuva kangasvekkikaihdin sopii kaikkiin pystysuunnassa oleviin ikkunoihin huolimatta ikkunan muodosta. Luxaflex Kangasvekkikaihdin voidaan siis asentaa vaikka vinoihin tai kolmikulmaisiin ikkunoihin.

Pingotettu

Pingotettu Luxaflex Kangasvekkikaihdin pysyy paikoillaan narujen tai vaijerin avulla ja on siksi optimaalinen kippi-ikkunoihin ja oviin, mutta se sopii  hyvin myös kaikkiin muihin ikkunatyyppeihin ja vaakatasossa oleviin kattoikkunoihin.

Värit & materiaalit

Pimentävä

Pimentävä kangas on erinomainen valinta makuu- ja lastenhuoneeseen, kun haluat välttyä kokonaan auringonvalolta tai katulamppujen loisteelta. Pimentävä kangas estää auringonsäteiden sisäänpääsyn kaihtimen läpi kesäaamuisin

Tiheä

Kun valitset tiheän kankaan, eivät ohikulkijat voi useimmissa tapauksissa nähdä mitään sisälle, ei edes hahmoja tai varjoja kankaan läpi. Jos pidät näkösuojaa tärkeämpänä kuin näkymää, niin silloin sinun kannattaa valita tiheä kangas. Lisäksi se on erinomainen valinta huoneisiin, joissa on TV tai tietokonenäyttö. Skandinaviassa valitaan useimmiten tiheä kangas, koska terävä valo luo häikäisyä.

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä kangas on hyvä valinta silloin kun haluat enemmän päivänvaloa huoneeseen, mutta kuitenkin vähän näkösuojaa. Läpinäkyvä kangas ei suojaa aivan täydellisesti, joten se ei sovellu silloin jos kaihtimen päätarkoituksena on antaa täydellinen näkösuoja ohikulkijoiden katseilta. Läpinäkyvää kangasta voi erinomaisesti käyttää kaihdinmallissa, joka on tarkoitettu päivä ja yö käyttöön. Tässä kaihtimessa on yhdistetty kaksi kangasta; läpinäkyvä päivää varten ja pimentävä tai tiheä iltaa ja yötä varten. Läpinäkyvää kangasta ei käytetä normaalisti etelään päin olevissa ikkunoissa, joissa auringonpaiste on voimakkainta.

Värimaailma

Luxaflex Kangasvekkikaihtimia on saatavana vaaleita ja tummia sävyjä, yksivärisiä ja kuviollisia, sileitä ja struktuuripintaisia kankaita, maanläheisiä ja räiskyviä värejä – värejä jokaiseen makuun.

Kankaat

Kaikissa kankaissa, huolimatta läpinäkyvyydestä, väristä, rakenteesta tai kuviosta on vekkileveytenä 20 mm. Kankaat mallistossa on jaoteltu läpinäkyvyyden mukaan. Olemme tehneet sen, jotta löytäisit kaihtimen täyttämään tarpeesi parhaiten

Puoliläpinäkyvä

Puolinäkyvä kangas päästää riittävän paljon päivänvaloa huoneeseen. Se antaa sinulle myös kohtuullisen näkösuojan ja useimmissa tapauksissa kankaan läpi näkyy vain hahmoja. Puoli- läpinäkyvää kangasta voidaan käyttää kaikissa huoneissa ilmansuunnista huolimatta. Huomioi kuitenkin, että huoneissa joissa on TV tai tietokone tarvitaan useimmiten tiheä tai pimentävä kangas häikäisyä estämään.

Dust Block

Kangaskäsittely kankaan molemmin puolin, joka tekee siitä likaa hylkivän torjuen paremmin vesi- ja öljypohjaisia tahroja.

Topar Plus

Kangaskäsittely, joka sekä heijastaa auringonsäteitä ja lämpöä saaden aikaiseksi miellyttävämmän sisälämpötilan ja samalla se on myös kosteutta kestävä ja likaa hylkivä.

Henkilökohtaiset valinnat

Sivuveto

Ohjataan päättymättömällä valkoisella narulla tai kuulaketjulla, jonka värit ovat valkoinen, harmaa tai musta. Luxaflex Kangasvekkikaihtimeen on saatavana myös narulukko profiiliin etupuolelle.

SmartCord

Smartcord on pieni vallankumous, jossa on monta suurta etua ja joka pitää vain kokea. Narunpituus on aina sama ja vain kevyellä vedolla narusta voidaan kaihdinta laskea ja nostaa kevyesti. Et tarvitse enää pitkiä valtoimenaan roikkuvia naruja ikkunakarmeissa.

LiteRise

Toinen vaihtoehto ilman pitkä naruja on Literise, jota yksinkertaisesti ohjataan kevyellä otteella alalistasta.

Moottori

Moottoriohjauksen monia etuja ovat esimerkiksi parempi käyttömukavuus ja turvallisuus. Moottoria ohjataan seinäkytkimestä, kaukosäätimellä vai seinälähettimellä. Voit myös valita valo-, lämpötila- sensorin tai ajastimen.

 Uniikit mahdollisuudet
Top down/bottom up

Joustavaa suojausta juuri sinne mihin haluat. Vedä vekkikaihdinta tavalliseen tapaan ylhäältä alas tai alhaalta ylös. Saatavana vapaasti laskeutuvana tai pingotettuna.

Päivä ja yö

Valitse päivä ja yökaihdin makuuhuoneeseen. Tässä mallissa on kaksi kangasta samassa tuotteessa – yksi pimentävä yötä varten ja yksi valoa päästävä päiväksi.

Vekkejä kaiken muotoisiin ikkunoihin

Luxaflex Vekkikaihtimia on saatavana kaikkiin ikkunatyyppeihin: pieniin, suuriin, vinoihin, kolmikulmaisiin, kippi- ja kattoikkunoihin. Saatavana on myös välilasimalli. Koko on valittavissa leveydestä 35 cm aina 300 cm.

Täydellinen sijoitus

Luxaflex Vekkikaihdin on pieni ja sievä. Siksi se on helppo asentaa ikkunaraameihin esimerkiksi parveke- ja terassioviin. Kaihdin voi olla alas vedettynä ja eikä se häiritse kuitenkaan kulkemista.