LAATUA VUODESTA 1953

Turun Markiisi ja Peite Oy

Turun Markiisi Ja Peite esite

Turun Markiisi ja Peite aloitti valmistamalla satuloita, valjaita, puuvillapurjeita ja pussimarkiiseja. Nykyisin yli 60-vuotias perheyhtiö on markiisien ja venepeitteiden asiantuntija. Valikoimiimme kuuluuvat myös aurinkovarjot, sisustusverhot, lasikatteet sekä erllaiset pressut ja banderollit. Meiltä saat myös kaikki lisävarusteet terassillesi.

Asiakkaalle räätälöity

Tarjoamme aiakkaillemme näiden tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöityjä korkealaatuisia tuotteita. Kestävät ja tyylikkäät ratkaisut ovat meille kunnia-asia.

Asiakaskuntamme on laaja yksityistalouksista kauppoihin, ravintoloihin ja muihin yrityksiin sekä julkishallinnon kohteisiin. Ei ole niin pientä ikkunaa tai niin suurtakokonaisuutta, ettemmekö pystyisi auttamaan.

Turun Markiisi ja Peite näkyy katukuvassa

Markiisimme ovat olleet näkyvä osa Turun katukuvaa jo 60 vuoden ajan. Nykyään suojaamme terasseja ympäri Suomen ja venekuomumme seilaavat myös maailman merillä.

MP-VENEKUOMU

TURVAA VEDELTÄ JA AURINGOLTA

MP-Venekuomu suojaa veneesi

Kuomuja kaikkiin veneisiin

Turun Markiisi ja Peite OY valmistaa myös venekuomuja MP-venekuomu -tuotemerkillä. Valmistamme kuomuja niin purje-kuin moottoriveneisinkin.

Käytössämme on lähes 5500 kuomukaavaa ja 300 venetyyppiä.

Jos valikoimastamme ei löydy sopivaa kaavaa, mallimestarimme voi tehdä kuomun myös mittatilaustyönä. Korjaamme myös vanhoja kuomuja ja peitteitä.

Myös talvikäyttöön

Valmistamme suojapeitteitä mittojen mukaan autoihin ja veneisiin. Talvipeitteiden materiaalina käytämme erittäin kestävää PVC -kangasta. Varastossamme on myös erikokoisia kevyempiä valmispeitteitä. Veneiden suojaukseen saat meiltä myös talvipeitetelineet.