Sivuvarsimarkiisit

Nimex-markiisit

Kaukonäköinen valinta.

Markiisi on täydellinen auringonsuoja, joka viilentää, suojaa häikäisyltä ja haalistumiselta ja parantaa kiinteistön julkisivun ulkonäköä. Sinä valitset markiisin käyttötavan tällä sivulla kuvatuista lukuisista vaihtoehdoista, jotka ulottuvat yksinkertaisesta manuaalisesta nauhakäytöstä täysin automaattisesti auringon ja tuulen mukaan toimivaan käyttöön.

Huippulaatuinen markiisikangas on haalistumaton ja erikoiskäsitelty likaa hylkiväksi ja ilmansaasteita kestäväksi. Markiisin runkorakenne koostuu alumiiniprofiileista ja painevaletuista alumiiniosista. Kaikki valuosat ovat pulverimaalattuja. Kasettimarkiisin toinen vakioväri on valkoine: näkyvät metalliosat ovat joko anodisoitu tai pulveri maalattu valkoiseksi täyttämään korkeimmatkin ulkonäkövaatimukset.

Nimex-kasettimarkiisi on testattu ja käytössä kokeiltu tuote, joka on valmistettu korkealuokkaisimmista osista ja materiaaleista kestämään pohjoisen ilmastomme ankarat vaatimukset. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Sivultamme löydät vinkkejä markiisien käyttömahdollisuuksista ja kohteista ja saat niistä ideoita omassa ympäristössäsi sovellettaviksi. Nimex-markiiseja myyvät vain valtuutetut ammattitaitoiset erikoisliikkeet, jotka tarjoavat käyttöösi osaamisensa, hyvän palvelun ja laajan turvavalikoiman. Tästäkin syystä voimme myöntää Nimex-tuotteille myös erinomaiset takuuehdot.