Markilux 740/840

markilux 740 (kulmikas kasetti) tai 840 (pyöreä kasetti) on täydellinen sekoitus pysty- ja ikkunamarkiisia: yläosaan muodostuu suuri varjo/näkösuoja, alaosan sää- ja valo-olosuhteita voidaan säätää joustavasti milloin tahansa. Sivuvarsien kaasupainejouset pitävät kankaan tukevasti paikoillaan.

Tekniikka - pulverimaalattu alumiini kasetti. Vahvat kaasupainejouset pitävät kankaan kireänä.

hillitty alumiinikasetti, pulveripinnoitettu. Kaasupainejouset tukevaa kangasta ja kitkatonta laskuvarsien liikuteltavuutta varten. Suoraan seinälle asennettava alumiinisten kulmaohjauskiskojen avulla.

Mitat - enimmäisleveys laitteiston korkeuden ollessa jopa 300, enimmäisleveys 500cm , kun kaksi yksittäislaitteistoa on yhdistetty. Leveämpiä/suurempia laitteistokokoja voi olla saatavilla. Ota yhteyttä lisä konsultaatiota varten..

Käyttökoneisto - kardaaninivel ja vääntökampi käsinkäyttöä varten. Valinnainen: Sähkö- tai radiomoottori ja markilux-kaukosäädin.

Kankaat - kaikki ajankohtaisen markilux malliston designit seuraavista materiaaleista: sunvas snc | sunsilk snc | visutex sekä – koosta riippuen – vuscreen Alu | perfotex | sunvas transolair.