Terrazza

Terrazza on suunniteltu tarjoamaan pysyvää sääsuojaa terasseille. Suojan lisäksi se parantaa talon, terassin ja puutarhan ulkonäköä sekä tuo lisämahdollisuuksia terassin käyttöön. Terrazza pidentää terassikautta viikoilla, joten voit nauttia terassistasi pitkälle syksyyn.

Patio roof weinor Terrazza

Terazza PDF esite

Katemuodot

WeiTop Terrazzan voi asentaa erimuotoisena moniin eri paikkoihin. Monipuolisen järjestelmän ansiosta voimme tarjota katteet lähes joka terassille. Katetta ei ole pakko kiinnittää seinään, joten WeiTop Terrazzan avulla voimme tehdä sinulle vaikka vapaasti seisovan tyylikkään autokatoksen.

Kattomuodot

Terrazza Originale

Terrazza plus

Terrazza Plus:

UUSI! 220 guttering - pitkät pylväsvälit

Terrezzan 220 guttering uusi jopa 7 metrin levyinen pylväsväli mahdollistaa entistä isompien lasikatoksien tekemisen ilman välipalkkien asentamista. Tämän ansiosta sinule aukeaa entistä suurempi esteetön näköala terassiltasi, millaista ei ole saatavilla kuin vain Terrezza 220 gutteringin avulla.

220 guttering – large spans without middle posts

Värivalikoima

Weinorin värivalikoima on erittäin laaja, josta löytyy varmasti miellyttävä väri jokaiselle. Perusvärejä on 47 ja pienellä lisäkustannuksella on valittavissa 8 erikoisväriä, jotka ovat käsitelty estämään naarmuuntumista ja hylkimään likaa. Toki sinulla on mahdollisuus valita myös yli 200 RAL-väristä itsellesi sopivin.

Weinor Värimaailma pdf

Lisävarusteet

Terrazzaan voit lisäksi liittää erilaisia markiiseja, seiniä sekä käyttömukavuutta tuovia lisävarusteita.

Valaistus ja lämmittimet pidentävät terassin käyttöaikaa entisestään. LED Design valaisimet luovat mukavaa tunnelmaa ja antavat mahdollisuuden käyttää terassia pitkälle iltaan. Lämmittimien tuoman mukavan lämmön ansiosta terassilla on mukava istua vaikka ilma ulkona viilenee. Weinorin Tempura lämmittimet eivät tuhlaa energiaa ilman lämmittämiseen, vaan niiden lämpöteho kohdistuu ihmisiin ja esineisiin.

Lämmittimet ja valokiskot toimitetaan halutessasi samoilla väreillä kuin katteen runko, joten ne sopivat täydellisesti yhteen.

Kaikkia lisävarusteita ohjaat tietenkin yhdellä kaukosäätimellä lempituolissasi istuen.

Patio roof weinor Terrazza

Markiisit

Terrazzaan on saatavilla monia erilaisia markiiseja tuomaan aurinko- sekä näkösuojaa.
Katteen yläosaan on saatavilla erilaisia katosmarkiiseja, joiden avulla estetään auringon lämpösäteily terassille tehokkaasti. Markiisit toimitetaan vakiona moottorikäyttöisenä, joten niiden avaaminen ja sulkeminen käy tarvitaessa vaivattomasti. Katteen yläpintaan voidaan asentaa WGM markiisi. Katteen alapintaan taas on saatavilla Sottezza markiisi.

Patio roof weinor Terrazza

Katteen sivuille sekä päätyihin on saatavilla erilaisia markiiseja estämään uteliaiden naapureiden katseet, alhaalta paistavan auringon säteet ja tuulen.VertiTex ja Aruba ovat sähkökäyttöiset markiisit, jotka on helposti asennettavissa Terrazzaan. Paravento on helposti yhdellä kädellä avattava ja suljettava sivuverho.

Patio roof weinor Terrazza

 Maksimi leveys 600 cm (isommat mahdollisia erikoistoiveiden mukaan)
 Maksimi syvyys  400 cm (isommat mahdollisia erikoistoiveiden mukaan)
 Kallistuskulma 5-15 astetta, 15-45 astetta (mallista riippuen)
 47 vakioväriä Kyllä
 Muut RAL-värit Kyllä, 10% lisähinta
 8 erikoisväriä Kyllä, 5% lisähinta
 Muut värit Kyllä, 15% lisähinta
 Vaihtoehtoiset päätypalat Valinnaiset, katon tukirakenteisiin ja vesikouruun
 Vesikouru Kyllä, vesi valuu alas rakenteiden sisältä
 Kattomateriaali 10 mm ja 12 mm laminoitu lasi, 16 mm kennolevy
 Seinämateriaali 10mm kirkas lasi, 6 mm ja 8 mm pyynnöstä. Pyynnöstä myös satiinipinta
 Markiisit Aruba, Veritex, Sottezza, ja WGM sarja
 Muita tietoja (Mallista riippuen)

Lasielementit voidaan taittaa ulos- sekä sisäänpäin ja niputtaa molempiin reunoihin. Lasielementtien alakiskot voidaan upottaa