Glydea-kisko on, kuten Solid-kiskokin, tukevampi esirippukisko painaville verhoripustuksille.

Glydea-kiskoa on saatavana valkoisena ja se saadaan mittatilauksena. Se merkitsee, että voit saada täsmälleen sen mittaisen kiskon, jonka haluat, maksimipituus ilman liitosta on 500 cm. Tätä pidempi kisko muodostetaan liitososalla, kiskon maksimipituus on 15 metriä, riippuen valitusta moottorista.

Glydea-kisko – moottoroitu kisko painaville verhoille
Voit ohjata verhoa kaukosäätimellä, seinäkytkimestä tai touch motion- toiminnolla, joka tarkoittaa sitä, että moottori käynnistyy, kun vedät verhosta. Kiskon moottori on nopea ja hiljainen. Moottorissa on pehmeä käynnistys, jonka avulla se käynnistyy hitaasti ennen kuin se saavuttaa nopeuden, joka on siihen ohjelmoitu. Voit valita itse liukuvatko verhot samalle sivulle vai kohtaavasti molemmilta sivuilta.

Moottoroitu loungeverho
Glydea-kisko yhdessä liukunarun kanssa on perustana saada loungeverhoon suuret, kestävät aallot. Liukunarun hienous on nimittäin siinä, että aallot kestävät verhossa, riippumatta siitä kuinka paljon vedät verhosta. Moottoroitu loungeverho on yksinkertaisesti ehdotonta ylellisyyttä!

Asenna Glydea-kisko
Glydea-kisko voidaan asentaa joko kattoon tai seinään.

Taivutettu Glydea-kisko
Glydea-kisko voidaan taivuttaa sekä kulmaan että kaareen, ilman liitosta. Sen avulla voit saada kokonaisen kiskon, taivutettuna juuri sinun toiveidesi mukaan.