Yksityisyyttä maisemia unohtamatta

Avaa kaihtimiasi ylä- tai alaosasta - löydä täydellinen tasapaino näkö- ja valosuojan väliltä

Avaa kaihtimesi ylhäältä alas, alhaalta ylös tai mistä tahansa keskiväliltä löytääksesi täydellisen tasapainon yksityisyyden, valoisuuden ja maisemien välillä.

Tutustu ‘Top Down/Bottom Up’ -vaihtoehtoomme katsomalla video

Top-Down/Bottom-Up’ on saatavana, kun valitaan

Duette® kaihtimet

Vekkikaihtimet

Laskoskaihtimet

Sälekaihtimet

Minkä verran yksityisyyttä haluat kotiisi?

Jos kotisi on kadun suuntainen, tai jos huoneeseen näkee ulkoa, yksityisyydellä on väliä. Ainutlaatuinen Luxaflexin® ‘Top Down/Bottom Up’ -vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden luoda juuri niin paljon yksityisyyttä kuin haluat. Ja jos vielä valitset älykkään käyttöjärjestelmän, kuten esimerkiksi innovatiivisen LiteRise®-järjestelmämme, voit asettaa kaihtimen sijainnin tarkasti yhdellä kädellä… nostamalla tai laskemalla kaihdinta helposti.

Top-Down/Bottom-Up’ LiteRise® -vaihtoehto on saatavana, kun valitaan

Duette® kaihtimet

Vekkikaihtimet

Sälekaihtimet

Tyyliä, yksityisyyttä ja muuta

Luxaflexin® mittatilaustyönä tehdyt kaihtimet antavat sinulle tarvitsemasi yksityisyyden tyyliä ja hienostuneisuutta uhraamatta. Voit löytää suunnan kotisi upealle sisustukselle valitsemalla ihastuttavista väreistämme ja ylellisistä tekstiileistämme.

Energiatehokkuutta kotiisi

Ja hieman käytännöllisemmällä tasolla, ainutlaatuiset Duette®-kaihtimemme ‘Top Down/Bottom Up’ -vaihtoehdon kanssa voivat myös pienentää huoneen lämmönhukkaa jopa 46 % – pienentäen lämmityslaskujasi ja tehden kodistasi äärimmäisen energiatehokkaan.