Sälekaihtimet

Säätele valoa klassikolla

Tuotteesta
Luxaflex Sälekaihdin on joustava ja tehokas tapa suojata valolta samalla toimiessaan hyvänä näkösuojana. Vaakasuorassa kääntyvillä säleillä voit säädellä sisään tulevan valon voimakkuutta ja suuntaa. Mallisto tarjoaa leveän valikoiman kaihtimia kaikissa sateenkaaren väreissä sekä kapeilla että leveillä säleillä. Voit myös valita narujen värit yhteensopiviksi säleiden kanssa tai luoda jännittäviä kontrasteja. Luxaflex sälekaihtimeen voi myös valita useampia värejä samaan kaihtimeen. Lyhyesti sanottuna sälekaihtimet tarjoavat monia yksilöllisiä sisustus mahdollisuuksia kotiisi.

Ponnahdus

Korkealaatuiset säleet kestävät hyvin taivuttamista palautuen takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Uniikit ominaisuudet

  • neljä eri säleleveyttä
  • jännittäviä kuvioita ja mallivaihtoehtoja
  • innovatiivisia ratkaisuja

Mallit
Vapaasti laskeutuva 

Vapaasti laskeutuva Luxaflex Sälekaihdin tavallisiin pystysuunnassa oleviin ikkunoihin. Voidaan käyttää myös vinoissa ikkunoissa tai asentaa ikkunalasien väliin.

70 mm 

Uudenlainen tapa nähdä sälekaihdin, sopii täydellisesti suuriin ikkunoihin. Saatavana on monta erilaista valintamahdollisuutta, joilla voit yksilöidä ilmettä. Voit valita myös leveät askelnauhat jännittävillä kuvioilla ja väreillä tai kapeilla ja hillityillä.

50 mm 

Sälekaihdin 50 mm säleillä, joka sopii suurempiin ikkunoihin. Saatavana monissa eri väreissä. Voit valita myös leveät askelnauhat jännittävillä kuvioilla tai väreillä tai kapeilla ja hillityillä.

35 mm 

Sälekaihdin monissa eri väreissä, joiden säleet on värikoordinoitu ylä- ja alalistan kanssa. Sopii tavallisiin ikkunoihin, kippi-ikkunoihin ja oviin.

25 mm 

Sälekaihdin ei ole enää vain pelkkä sälekaihdin. Luxaflex Sälekaihdinta 25 mm säleillä on saatavana monta erilaista muunnelmaa, joita ovat osastoittain aukeava, pareittain aukeavat säleet, kuviointi säleissä, ja top down/bottom up-malli.

Pingotettu 

Pingoitettu Luxaflex Sälekaihdin pysyy paikoillaan vaijereiden avulla ja on siksi optimaalinen vippi-ikkunoihin ja oviin.

Värit ja materiaalit

Luxaflex sälekaihtimet on saatavana kaikissa sateenkaaren väreissä kuviollisina tai yksivärisinä. Saatavana myös säleitä uniikeilla pinnoitteilla kuten elävä väripinta, soft touch tai perferointi.

Askelnauhat

Askelnauhoja on saatavana eri värejä ja leveyksiä. Sovita askelnauhan väri kaihtimen väriin sopivaksi tai valitse vastakohdaksi aivan toinen väri tai kuvio.

Henkilökohtaiset valinnat
Fusion 

Valitse Fusion, koristeellinen etuprofiili, 50 mm sälekaihtimeen.

Kostea tila 

Luxaflex Sälekaihtimia on saatavana myös erityisesti kosteisiin tiloihin, kuten kylpy- ja pesuhuoneisiin.

Vapaavalintainen käyttömekanismi 

Se on sinun päätettävissä, minkälaisen käyttömekanismin haluat Luxaflex sälekaihtimeesi. Haluatko narut, jotka sekä kääntävät säleitä, nostavat ja laskevat kaihdinta vai pidätkö enemmän ketjukäyttöisestä. Lisäksi tietysti saatavana on perinteinen säätökeppi säleiden kääntämiseen tai lisävalintana moottorointi.

Moottori 

Moottoriohjauksen monia etuja ovat esimerkiksi parempi käyttömukavuus, turvallisuus ja pidempi ikä. Moottoria ohjataan seinäkytkimestä, kaukosäätimellä tai seinälähettimellä. Lisäosina on valittavissa myös valo-, lämpötilasensori tai ajastin.

Uniikit mahdollisuudet
Top down/bottom up 

Joustavaa suojausta juuri sinne, mihin sitä haluat – vedä sälekaihdinta tavalliseen tapaan ylhäältä alas tai alhaalta ylös. Kiinnitys on vaijereilla ja se sopii sekä ikkunoihin että oviin.

Ondulette 

Koristeellinen sälekaihdin, jossa on kuvioiksi leikatut säleet. Kuvio effekti näkyy säleiden ollessa kiinni asennossa. Saatavana on seitsemän erilaista kuviota.

Megaview 

Sälekaihdin, jonka valoaukoista näkyy tuplasti enemmän, koska säleet kerääntyvät pareittain yhteen avattaessa säleitä. Sopii erinomaisesti ikkunaan, josta avautuu kauniit maisemat ja toivotaan suurempaa valon sisäänpääsyä.

Variozone 

Osastoihin jaettu sälekaihdin, joka avautuu ja sulkeutuu 12 sälettä aina kerrallaan voidaksesi suojata eri kohtia aina tarvittaessa. Sopii erinomaisesti konttoriin, jossa ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon.

Evolution 

Malli näkyvissä olevalla mekanismilla, alumiinisäleet, puinen ylä- ja alalista kuudessa eri värissä ja leveillä askelnauhoilla, jotka ovat vapaasti valittavissa eri kuvioisena ja värisenä.

Skylight 

Vaihtoehto kattoikkunoihin on kasettimalli nimeltään Luxaflex Skylight, erityisesti suunniteltu kalteviin ikkunoihin.

Lightline

Pimentävä sälekaihdin ilman näkyvissä olevia narunreikiä säleessä, poistaa ei toivotun valon sisäänpääsyä.

Frontfix 

Sälekaihdin vaijereilla ja peitelistalla, joka peittää yläkiskon ja mekanismin, kippi-ikkunoihin ja oviin.