Facette

Hienostunutta suojausta ja kauniita linjoja

Tuotteesta

Luxaflex Facette on kaihdin sinulle, joka haluat säännöstellä näkyvyyttä ja sisääntulevaa valoa, mutta haet hienostunutta ja persoonallista tyyliä. Aistikas Luxaflex Facette tasapainottaa valoisuutta ympäri vuorokauden. Kaksi kerroksittain olevaa kangasta liukuvat toistensa lomiin joko kokonaan tai osittain, kun ohjaat niitä päättymättömällä ketjuvedolla.

Hienostunutta valonsäätelyä

Kangasraitoja on kolme leveyttä; mitä leveämmät raidat ovat sitä enemmän ne päästävät valoa kun kangas on auki. Pimentävyyttä saat, kun kankaat vedetään päällekkäin. Kun haluat täydellistä päivänvaloa, nostat vain kaihtimen kokonaan samaan tapaan kuin rullakaihtimen.

Tyylipuhdasta eleganssia

Luxaflex Facette on korkealaatuinen tuote Trevira CS kankaan ja patentoidun muotoilun ansiosta. Malliston värimaailma on ylellinen, paljon vaaleita ja tummia sävyjä, sekä monta jännittävää trendiväriä.

Mittatilauskaihdin

Luxaflex Facette on myynnissä vain Luxaflex jälleenmyyjien kautta. Asiantuntevat jälleenmyyjämme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tietoa tuotteistamme myymälässä tai kodissasi. Samalla voit tutustua koko mallistoomme, joka tarjoaa kaihtimia kaikissa maailman väreissä, kuvioissa ja rakenteissa. Tilaukset tehdään myös jälleenmyyjien kautta.

Uniikit ominaisuudet

  • yhdistä hienostuneisuus käytännöllisyyteen
  • joustavaa valonsäätelyä
  • kaksi säädettävää kangaskerrosta

Mallit
4 mm

Malli, joka antaa riittävän hyvän näkymän ulos ja sopii normaalinkokoisiin ikkunoihin.

7 mm

Keskikoko normaalinkokoisiin ikkunoihin, joka antaa suuremman näkymän ulos ja päästää enemmän valoa läpi.

14 mm

Malli suurimmalla valon-kontrollilla, täydellinen suurempiin ikkunoihin kauniilla maisemilla.

Värit & materiaalit

Kangaslaatu

Useimmat kankaat Luxaflex Facette mallistossa on valmistettu 100 % Trevira CS laadusta, palosuojattu kangas turvallisempaan kotiin.

Mallisto

Mallistossa, jonka löydät valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme, löydät korkealaatuisia vaaleita ja tummia kankaita. Valitse malli sen mukaan, kuinka paljon haluat nähdä ulos tai kuinka paljon tarvitset näkösuojaa ja sitten voit päättää haluatko kasetin, joka väriltään vastaa kangasta tai jonkun muun kankaaseen sopivan värin.

Kasetit

Useimmat kankaat Luxaflex Facette mallistossa on valmistettu 100 % Trevira CS laadusta, palosuojattu kangas turvallisempaan kotiin.

Värit

Facette kaihdinta on saatavana yhdeksän eri väriä, hillityistä värisävyistä enemmän katsetta vangitseviin trendiväreihin.

Henkilökohtaiset valinnat
Auki ja kiinni

Avaat ja suljet Luxaflex Facette kaihdinta kun se on rullattuna alas. Kun kaihdin on suljettuna, on kangas uniikin rakenteensa ansiosta lähellä ikkunaa antamassa optimaalista yksityisyyttä ja näkösuojaa, mutta voit valita myös niin, että kaihdin avattuna on lähempänä ikkunaa.

Siisti ketjunpaino

Luxaflex Facette käyttömekanismina on sivuveto oikealla tai vasemmalla puolella. Päätön ketju muovisena on väriltään valkoinen tai ruostumaton teräsketju siistillä designatulla valkoisella tai alumiininvärisellä alapainolla.

Yksityiskohdat valkoiset tai alumiininväriset

Kangasvalinnasta huolimatta kasetti ja tarvikkeet ovat tyylikkäät valkoiset tai alumiininväriset.

Uniikit mahdollisuudet
Kosteat tilat

Luxaflex Facette toimii erinomaisesti kosteissa tiloissa kuten keittiössä, pesu- ja kylpyhuoneissa.

Piilota kaihdin

Ylösrullatttuna kaihdin on siististi piilossa kotelossa.

Joustavuutta kaikissa huoneissa

Kaihtimen joustava toiminta ja laaja väriskaala sekä kankaissa että profiilissa saavat monet sisustamaan kotinsa kaikki huoneet Luxaflex Facette kaihtimella.

Klassinen kaihdin uudella ilmeellä

Luxaflex Facette muistuttaa paljon rullakaihdinta, mutta uniikin toimintansa ansiosta voit rajoittaa näkymää sisälle menettämättä kuitenkaan näkyvyyttä ulospäin.