Caravita

Aurinkovarjojen kiinnitys

Aurinkovarjon jalustat

Caravita tarjoaa laajan valikoiman erillaisia malleja monissa eri väreissä ja muodoissa jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Aurinkovarjon maahan integroitavat jalustat

Aurinkovarjo voidaan integroida maahan. Maan pinnasta riippuen voidaan käyttää erillaisia maadutusjalkoja, jotka pysyvät täysin näkymättömissä asiakkaan pyynnöstä.

Valaistus

Valaistus aurinkovarjollesi

Tuo valaistusta terassillesi aurinkovarjoihin integroiduilla valaisimillamme. Esimerkiksi Big Ben mallillemme on mahdollista asentaa "Elegance" LED-valaisin, sekä varjon runkoon voi asentaa piiloon LED-nauhaa joka valaisee tehokkaasti piilossa katseilta.

Lisää aurinkovarjo lisävarusteita

Tuulisuojat

Aurinkovarjoihimme on saatavilla tuulisuojia, jotka tuovat suojaa säältä, sekä katseilta. Kaikki tuulisuojat on tehty hyvälaatuisista ja kestävistä markiiseistamme. Sivumarkiiseja on saatavilla asiakkaan maun mukaan räätälöityinä.

Saderännit

Saderännien avulla voidaan yhdistää monia aurinkovarjoja, lisäten suojaa sateelta. Aurinkovarjojen saderännit ovat veden kestäviä eivätkä päästä vettä lävitseen.

Tukiputket

Lisää aurinkovarjosi jämäkkyyttä tukiputkilla. Tukiputket ovat hyvin käytännöllisiä kevyissä aurinkovarjoissa ja tuulisilla säillä. Tukiputkia voi tukea toisiaan vasten lisätukiputkilla lisäten verhon vahvuutta entisestään.

Suojahupun asennuskeppi

Suojapeitteen asentamiseen aurinkovarjosi ylle on kehitetty asennuskeppi, joka helpottaa asennusta huomattavasti. Asennuskeppejä on saatavilla eripituisina sinun varjollesi sopivaksi.